Ai vise stranii în ultima perioadă? Nu ți se întâmplă doar ție #PandemicDreams
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Dacă în ultima perioadă ai vise ciudate, stranii, legate de pandemia de coronavirus, atunci trebuie să știi că nu ți se întâmplă doar ție. Iată explicația specialiștilor. 

Dacă ai avut vise bizare în timpul pandemiei, nu ești singur, scrie CNN. Sensul din spatele viselor tale stranii sunt explicate de specialiști. 

Cei care își împărtășesc #pandemicdreams pe Twitter sunt fie uimiți de particularitatea viselor lor, fie deranjați de comploturile care se concentrează asupra morții, a fricii și a lumilor noi ciudate.

”În visul meu, am sunat un Uber, dar a venit în schimb o persoană obrăznică. Nu-mi plac aceste #pandemicdreams”, a postat Sarah Schachner pe Twitter pe 23 martie.

Vise normale 

Potrivit experților, aceste vise criptice sunt normale. Modul creierului nostru de a înțelege informațiile stresante pe care le preluăm în timpul zilei se poate manifesta în coșmaruri. Există însă și posibilitatea să visăm la capitole din viață care au fost mai puțin stresante.

”Această pandemie este ceva ce nu au mai experimentat până acum”, a spus expertul Dr. Meir Kryger, profesor clinic de asistență medicală la Școala de Medicină din Yale.

”Este posibil ca creierele oamenilor să încerce să găsească un moment în care lucrurile nu stau așa. Este ca atunci când oamenii încearcă să adoarmă și nu pot să-și oprească mintea” mai spun specialiștii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel