Data actualizării:
Data publicării:

Ai văzut-o? Pisica mascotă a Aeroportului Otopeni a fost furată. Vasi vrea acasă! - Foto

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Pisica mascotă a Aeroportului Otopeni a dispărut. Angajaţii fac apel la cetăţeni pentru a o găsi

Pisica răspunde la numele Vasi sau Mira și a dispărut la finalul săptămânii trecute. Aceasta a fost furată de la aeroport și ar fi fost aruncată pe un câmp din zona Chiajna-Dragomirești, în noaptea de joi spre vineri. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere ale  apel la oricine ar putea să o vadă pe Vasi, să îi contacteze pentru a o putea recupera.

Angajații aeroportului au făcut şi un anunț pe reţelele sociale şi speră că animalul este în stare bună, având în vedere că pisica nu era obișnuită să trăiască singura.

"Pisica din imagini, mascota noastră, a fost furată de la aeroport și aruncată în zona Europolis Logistics Park Chiajna - Dragomirești, în noaptea de 22/23 august 2024. Răspunde la numele Vasi sau Mira și sigur vrea acasă, adică la aeroport, unde are o căsuță a ei, apă și mâncare, tratamente medicale pentru că noi toți, familia ei de la aeroportul Otopeni, îi purtăm de grijă", au transmis angajaţii aeroportului pe pe o rețea socială.

"Pisica care chiar propria căsuță în holul aeroportului"

"Pisica care chiar propria căsuță în hol. Ea chiar când a avut o problemă, oamenii mai miloși din aeroport au pus mână de la mână și au dus-o la un veterinar, a operat-o și s-a întors înapoi la căsuța ei, aeroportul. Din păcate, de la sfârșitul săptămânii trecute a dispărut și acum o căutăm.

Din primele informații ar afla pe un câmp. Au fost și colegi care au căutat-o acolo, în sud, pe lângă Chiajna, cu puține speranțe, însă se pare. în măsura în care nu reușim să o găsim într-o zi, două, cel mult. Cred că cineva va face de la noi o plângere în sensul ăsta", a spus la Antena 3 CNN, Teodor Postelnicu, purtător de cuvânt CNAB.  

Citește și - Cum să-ți faci pisica fericită: 5 lucruri pe care le iubește

 

Pisicile sunt creaturi extrem de inteligente și pot avea o listă lungă de preferințe. În majoritatea cazurilor, ce preferă pisica ta sunt cam aceleași lucruri pe care le iubim și noi, oamenii, respectiv mâncarea proaspătă și gustoasă, să dormim mult în locuri confortabile, dar și multe activități distractive.

La fel ca și în cazul oamenilor, lucrurile care sunt în centrul interesului pisicilor, care le fac plăcere pot varia pe măsură ce îmbătrânesc. De exemplu, pisica ta poate adora o jucărie cu pene într-o zi, însă o poate găsi plictisitoare a doua zi. Ca stăpân de pisică, trebuie să îți dai seama atunci când interesele pisicii tale se schimbă, cu scopul de a o menține fericită, sănătoasă, dar și implicată. Chiar dacă preferințele pot varia de la o pisică la alta, aceste "preferințe" ale pisicii pot fi un punct de plecare excelent.

Pisicile adoră somnul

 

Fie că stă într-un adăpost pentru pisici sau pe canapeaua ta, pisicile adoră să doarmă. Nu este niciun secret faptul că pisicile dorm între 12 și 16 ore pe zi, pentru că ele sunt adesea active noaptea. Astfel, își petrec mare parte din zi dormind și cine le-ar putea blama? Și oamenii adoră pui de somn lung, mai ales într-un loc confortabil.

De asemenea, ține minte că puii de pisică și pisicile mai în vârstă dorm mai mult decât pisicile de vârstă medie. Și în cazul în care ești îngrijorat că pisica ta doarme prea mult, sau prea puțin, discută acest lucru cu veterinarul tău. Citește aici continuarea articolului cu ce alte lucruri mai adoră pisicile!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel