Aglomerație la intrările în București. Mașinile circulă în coloană pe A1 și A2
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Coloane lungi de mașini s-au format, duminică după-amiază, la intrările în București, în special pe A1 și A2.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiții de aglomerație, în coloană, la intrarea în municipiul București, de pe Autostrada A1, dinspre Pitești, precum și de pe Autostrada A2.

Aglomerație este în special în zona lucrărilor la partea carosabilă pe Autostrada Soarelui, pe tronsoanele kilometrice 11 – 17 și 27 – 33, unde traficul se desfășoară doar pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Potrivit autorităților, până la finalul lunii mai, pe Autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 – 75 se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161, în zona Podului de la Cernavodă, din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2, sensul către București, traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferii care încheie coloane de autovehicule, ce încetinesc sau opresc brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei din spate să reducă din timp viteza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel