Află aici ce s-a întâmplat cu BALONUL DE AUR al lui Maradona după ce i-a fost FURAT
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
6502064P WORLD CUP FINAL
6502064P WORLD CUP FINAL

Balonul de Aur cucerit de Diego Maradona în 1986, după ce a devenit campion mondial cu Argentina, şi care i-a fost furat ulterior la Napoli, a fost topit şi transformat în lingouri de Camorra, anunţă cotidianul Corriere della Serra.

Corriere della Serra scrie ca informaţia referitoare la destinul trofeului a fost furnizată de unul dintre naşii Camorrei, Salvatore Lo Russo, cu ocazia interogatoriului la care a fost supus într-un proces în care mafiotul este acuzat de trafic de droguri.

Balonul de Aur care i-a aparţinut lui Maradona a fost primit de argentinian cu ocazia CM din Mexic, unde a fost desemnat jucătorul turneului final şi nu este trofeul acordat anual de publicatia France Football. El a fost furat în 1989, în cursul unui atac asupra unei bănci din Napoli, unde era depozitat.

Lo Russo, care îl ajutase anterior pe Maradona să recupereze câteva ceasuri care îi fuseseră furate la Napoli, însa atunci când a vrut să recupereze şi trofeul fotbalistului argentinian "nu a mai ajuns la timp”, deoarece fusese deja transformat în lingouri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel