Afirmațiile care atrag DRAGOSTEA în viața ta. Cum îi ceri Universului ”partenerul perfect”
Data publicării:
Autor: Georgiana Ioniță
WhatsApp
Unsplash.com/ autor Ben White
Unsplash.com/ autor Ben White
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, cum poți atrage dragostea în viața ta prin anumite afirmații.

Astrologul Nicoleta Ghiriș dezvăluie care sunt mantrele care te pot ajuta să atragi dragostea în viața ta, dar și gândurile care aduc armonia în relația ta. 


 
„Noi, oamenii, acționăm aici pe Pământ ca entități venite să alegem. Universul este aici pentru noi să asculte orice gând menit să ne facă să experimentăm ce dorim. Astfel, noi trebuie să cerem și vă amintiți bine expresia ” cere și ți se va da”. Astfel, fără să cerem, UNIVERSUL nu cunoaște alt limbaj din partea noastră și așteaptă doar acele comenzi. 

Prima dată ar trebui să lansăm comenzile în gând. Gândul, cuvântul și fapta sunt cele trei mari unelte lăsate aici, pentru a ne proteja/ ajuta să evoluăm. Primul și cel mai puternic este gândul. Astfel, la nivel de gând, trebuie să lansăm comanda către UNIVERS, care așteaptă exact ca duhul din lampa lui Aladin să ne îndeplinească dorințele.

Cum emitem gândurile potrivite?

În general nu știm să gândim în așa fel încât să ne fie ascultate aceste gânduri. Noi, fiind acele entități care mereu alegem o cale sau alta, suntem acum invitați să folosim în componența gândurilor noastre acest cuvânt de legătură: ALEG.

Este necesar să avem în minte 2- 3 afirmații personale (mantre personale), pe care să le concepem alături de cuvântul ALEG în față și care să ne aducă cât mai rapid ceea ce ne dorim.

Suntem sfătuiți să nu folosim negația în construcția mantrelor, pentru că Universul nu știe să citească negații și astfel ne poate aduce contrariul.

Dacă ne rugăm pentru o altă ființă în univers, trebuie să ne rugăm folosindu-ne de percepțiile noastre, deoarece noi venim aici ca entități de sine stătătoare și astfel nu ne este permis să ne rugăm pentru altcineva în univers decât pentru noi.

Astfel, este bine să folosim afirmația noastră astfel: ”Aleg să văd și să aud că........ (numele persoanei)…….este bine și sănătos/sănătoasă”.

În momentul în care vorbim rău despre cineva sau ne este teamă ca noi sau altcineva să nu pățească ceva rău - atunci este primordial să înțelegem că este benefic să emitem  o afirmație cu ALEG astfel: ”Aleg să văd sau să aud că........  (numele persoanei)…..este bine și sănătos/sănătoasă”.

Afirmații care îți pot îmbunătăți relația

Și acum că am înțeles principiile, să revenim la iubire și la afirmațiile care ne pot îmbunătăți relația.

”Aleg să văd și să aud că relația mea cu…(nume partener)...este din ce în ce mai bună în fiecare clipă.”

”Aleg să văd, că partenerul meu este din ce în ce mai atent și iubitor, iar eu sunt fericit/fericită în relație cu el.”


Pentru cei în căutare de partener:

 ”Aleg să vină mai repede către mine partenerul potrivit, pe care să îl iubesc și să mă iubească”

Nu abandonați gândul cu afirmația respectivă, este necesar să fie repetitiv/zilnic, o perioada mai lungă de timp, pentru a fi recepționat drept extrem de urgent și necesar pentru voi.

Puteți grăbi lucrurile în UNIVERS, apelând la formularea - cât mai repede, cât mai curând etc.(nu dați termene limită de genul o dată fixă din calendar). Încercați să realizați afirmații cât mai exacte (să fim atenți ce cerem, că s-ar putea să și primim), să nu lăsăm loc de interpretări UNIVERSULUI, astfel, să obținem exact ce ne dorim”, a explicat Nicoleta Ghiriș pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel