Aeroportul Otopeni: doi nouă linii de control deschise pentru evitarea aglomerației
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Două noi linii de control suplimentare de securitate au fost deschise pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, în vederea reducerii riscului de aglomeraţie pe fluxul de plecări. Conform Companiei Naționale de Aeroporturi București timpul mediu de așteptare se reduce astfel la 15 minute. 

În vederea reducerii riscului de aglomeraţie pe fluxul de plecări, începând cu această săptămână au fost deschise pentru pasageri două noi linii de control de securitate, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Totodată, pentru asigurarea unei încărcări echilibrate a celor două zone de control, se efectuează permanent monitorizarea lor şi distribuirea pasagerilor pe zona mai puţin aglomerată, se arată în informarea Companiei Naționale de Aeroporturi. 

CNAB precizează că, în urma noilor măsurilor, timpul mediu de aşteptare la controlul de securitate, în orele de vârf, a fost redus la 15 minute, şi doar punctual acesta atingând 20 minute. 

De asemenea, administratorul Aeroportului Internaţional Henri Coandă afirmă că analizează posibilitatea extinderii capacităţilor de procesare, pentru îmbunătăţirea permanentă a confortului pasagerilor, notează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel