Adriean Videanu: PDL şi-a riscat popularitatea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
videanu
videanu

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a susţinut sâmbătă, la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, că, deşi democrat-liberalii au pierdut din popularitate, au reuşit să redreseze situaţia economică a României.

„Domnule premier, împreună cu guvernele pe care le-aţi condus, aţi reuşit să salvaţi România de la un derapaj major. (...) PDL a reuşit să stabilizeze situaţia din România. Pentru că, plastic vorbind, fosta guvernare a îmbarcat poporul român într-o aeronavă, încercând să-l ducă către prosperitate, şi în 2008 a luat singura paraşută, s-a salvat şi a dat drumul combustibilului din aeronavă. A venit un alt guvern care prin măsurile pe care le-a luat a reuşit să aducă la sol nava cu poporul român“, a afirmat Videanu, citat de Agerpre.

El a adăugat că, din păcate, foarte mulţi români nu realizează criza prin care România a trecut în 2009 şi 2010.

„Nu a fost uşor nici pentru dumneavoastră (premierul Emil Boc - n.r.), nici pentru membrii PDL. (...) Am făcut ceea ce a trebuit cu riscurile pierderii din popularitate a liderilor partidului şi chiar a partidului“, a spus Videanu, încurajându-i pe delegaţii PDL să îl aplaude pe premierul Emil Boc..

Citeşte şi:

PDL are un nou statut. Reformiştii au votat împotrivă – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel