Adriean Videanu, născut în 1 iunie. ASTROGRAMĂ: În 2021, în viața sa are loc un aspect foarte important
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
foto Adriean Videanu Facebook
foto Adriean Videanu Facebook
Adriean Videanu, fost Primar General al Bucureștiului în perioada 2005-2008, este născut pe 1 iunie 1962. Astrologul DCNews i-a realizat astrograma. 

După cum vedem, este un nativ cu Soarele în Gemeni. De altfel, dacă studiem interviurile sale din vremurile când era foarte activ în zona politică, observăm faptul că este un comunicator fără probleme. În multiple rânduri, a fost purtător de cuvânt al partidului din care făcea parte sau al instituțiilor conduse. Pe lângă Soare, în harta sa natală este și Mercur retrograd în Gemeni, aspect ce dă oricui o minte vie, câteodată mai complicată pentru cei din jur, dornică de cât mai multe informații, dar și o curiozitate permanentă. Venus în Rac i-a conferit dorința de a construi și de a forma și susține echipe. Plus nevoia de a pune familia pe primul loc indiferent de ce s-a întâmplat în viața lui, chiar și cea profesională.

Poziția lui Marte, planeta acțiunii și a motivației, în semnul Taurului este responsabilă pentru simțul practic, pragmatism și preocuparea pentru domeniul energiei/industriilor, al resurselor pentru construcție și al finanțelor, dar și pentru faptul că a fost negociator șef cu Banca Mondială sau FMI.

Nodul Sud în Vărsător este cel care i-a oferit lui Adrian Videanu dorința de a crea noi modele economice și antreprenoriale, de multe ori inovatoare, sau pentru măsurile liberale susținute și implementate în cariera sa politică.

În 2021, în viața acestuia are loc un aspect foarte important din punct de vedere astrologic. Este vorba de a doua întoarcere a planetei Saturn. Este ca un examen al maturității sale. Saturn este precum un profesor dur care îl va obliga să contruiască ceva nou și durabil, care să îi ateste experiența de viață, dar și să își accepte slăbiciunile ultimilor 30 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel