Adriana Săftoiu zdrobeşte PNL: Îmi este RUȘINE!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Deputatul Adriana Săftoiu şi-a criticat propriul partid, PNL, după deciziile din ultimele zile. Aceasta a anunţat chiar că îi este ruşine cu modul în care lucrează PNL de la venirea la guvernare. 

"Îmi este ruşine.

Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că ușile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocația pentru copii), ne pregătim să sesizăm la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16%, la produse alimentare de la 8 la 5) spunând "Hei, noi, PNL în opoziție am făcut legi neconstituționale", acceptăm ca miniștri respinși de comisiile parlamentare (într-o țară în care se spune că Parlamentul reprezintă voința poporului și nu Guvernul) să rămână miniștri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent și mai periculos, votăm incriminarea "drogurilor" intr-un mod total aberant... e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut şi asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem.

Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îți mai asiguri un loc pe liste?! Vai de așa viitor", a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel