Adriana Săftoiu, după dezvăluirile lui Andronic: Cum este posibil..
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Adriana Săftoiu a intervenit în cadrul emisiunii ”Punctul de întâlnire”, unde a vorbit despre dezvăluirile jurnalistului Dan Andronic referitoare la alegerile prezidențiale din 2009.

Aceasta a afirmat că dezvăluirile lui Dan Andronic sunt foarte grave.

„Eu am plecat în 2007 și în cartea mea spun că mă speria această încrengătură a sistemului justiție - securitate. În locul lui Băsescu poate fi orice președinte. Cum este posibil ca acei oameni care trebuie să apere statul de drept, că vorbim de servicii, că vorbim de justiție, ar putea să facă poftele unui om politic. Asta este parte gravă. În 2017, ne spun acum despre statul mafiot, rămanem să credem că dacă era Traian Băsescu sau nu era Traian Băsescu nu se întâmplau aceste lucruri. În orice stat cu o structură a democrației, nu poți să rămâi pasiv, că oameni care nu ar trebui să se intersecteze cu politicul în felul acesta, o fac. Alinei Bica i s-a adus o acuzație că era amică cu Udrea și că nu trebuie să întrețină relații din postura sa decât oficiale”, a declarat Adriana Săftoiu.

Aceasta a încheiat prin a spune că: ”În mod evident ar trebui să aflăm și trebuie văzut dacă totuși putem stopa în cazul în care se constată că acesta este un mod de lucru, ca să putem face ceva ca să intrăm într-o normalitate. Ar trebui să avem siguranța ca aceste instituții ne apără pe noi și nu apără niște instituții politice și uneori chiar interesele lor proprii”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel