Adriana Săftoiu, aleasă purtătorul de cuvânt al PDL. Anastase s-a opus
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
adriana-saftoiu
adriana-saftoiu

Adriana Săftoiu a fost aleasă, luni, purtător de cuvânt al PDL, în ședința Biroului Politic Național al partidului. Singurul vot împotriva numirii fostei liberale a fost dat de Roberta Anastase.

Fostul consilier prezidențial a declarat că noua funcție reprezintă o provocare căreia speră să-i facă față, potrivit Mediafax. Ea a amintit că a mai colaborat cu Vasile Blaga și cu PDL.

Deși s-a opus prin votul numirii sale în funcție, Adriana Săftoiu speră la o bună relație instituțională cu Roberta Anastase. ”Îi înțeleg poziția Robertei”, a declarat Săftoiu, explicând că fosta șefă a Camerei Deputaților a fost ținta unor critici venite din partea sa.

Președintele Vasile Blaga anunța luni că i-a propus Adrianei Săftoiu să devină purtător de cuvânt al partidului pe care îl conduce, iar aceasta a acceptat.

Adriana Săftoiu a mai fost purtător de cuvânt al PD, între 2001 şi 2004, iar în perioada 2005 - 2007, la începutul primului mandat de preşedinte al lui Traian Băsescu, a fost consilier prezidenţial pe probleme de comunicare.

La zece zile de la demisia soțului ei, Claudiu Săftoiu, din funcția de director al SIE, Adrian Săftoiu a renunțat la postul de la Cotroceni.

Adrian Săftoiu a devenit ulterior membru PNL, calitate pierdută în urma unor critici aduse conducerii partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel