Adriana Bahmuțeanu, cu masca de oxigen. Imaginea pentru care a fost BLESTEMATĂ: De la cei care au murit din cauza unora ca tine care îndobitocesc oamenii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Adriana Bahmuțeanu
Foto: Facebook Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu și-a luat fanii prin surprindere.

Adriana Bahmuțeanu este cunoscută pentru campaniile anti-COVID-19, anti-vaccinare și pentru prezența la protestele din ultima vreme împotriva restricțiilor impuse de autorități. Zilele trecute, vedeta a publicat o imagine în care se află cu masca de oxigen și chiar dacă aceasta a scris într-un mesaj de ce a apărut așa, unii dintre urmăritorii săi nu au citit și s-au grăbit să o judece și să o blesteme pe aceasta.

"Nu, nu, nu sunt la spital! Stați liniștiți!

Fac un tratament cu oxigen pentru îmbunătățirea capacității pulmonare! E recomandat celor care au avut gripe, răceli sa Covid, celor care au ajuns prin secțiile ATI sau fumătorilor și persoanelor cu insuficiențe respiratorii! Inventatorul a luat premiul Nobel în 2019 iar dacă vreți să treceți mai ușor peste sechelele acestei maladii sau să vă întăriți organismul vă recomand să încercați și voi!", a scris Adriana Bahmuțeanu, pe pagina de Facebook, alături de fotografia care i-a speriat pe urmăritorii săi.

Val de comentarii la postare Adrianei Bahmuțeanu

- "Dumnezeu să mă ierte! Nu ne mai putem bucura de oxigenul și aerul curat de-afară că ne intubăm singuri cu ăla artificial de bună voie și nesiliți de nimeni! Am trecut și eu prin COVID cu simptome severe și insuficiență respiratorie, de o viață sufăr de aprindere de plămâni, dar atunci când deschid geamul dimineața și simt aerul curat tras în plămâni, mi se pare cea mai mare binecuvântare! Iar celor care fumează, dacă vor să se bucure de aer curat și sănătate să se lase de fumat, simplu! Azi mâine o să promovați aerul vândut la kilogram, sau la bucată"

- "Păi noi avem banii tăi?"

"Îți recomand să îți găsești un job! Invidia nu duce la nimic bun!", i-a răspuns Adriana Bahmuțeanu.

- "Mă bucur că treci prin experiența Covid! Îi doresc să se însănătoșească dar nu înainte de a fi intubată!"

- "Te-au ajuns blestemele celor care au murit din cauza unora ca tine care îndobitocesc oamenii să nu se vaccineze"

"Câtă răutate! Stați liniștit, sunt sănătoasă, nu vă faceți griji! Cât despre blesteme... vă recomand să aveți mai multă grijă la ce scrieți....Universul lucrează...", a răspuns Adriana Bahmuțeanu la comentariile răutăcioase.

- "Suporți masca?", a fost un alt mesaj urmat de multe emoticoane amuzante. 

Adriana Bahmuțeanu, "LUATĂ pe SUS" de POLIȚIE de la PROTESTE

Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă la protestele din fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Spitalul "Matei Balș". Revoltată, aceasta s-a plimbat prin mulțime și a filmat totul într-un live pe Facebook.

Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu nu a purtat mască, iar jandarmii au oprit-o de mai multe ori, dar de fiecare dată jurnalista i-a sfidat. 

Într-o primă intervenție a unui jandarm, Adriana Bahmuțeanu a trecut rapid de lângă el. 

Jandarm: Doamnă, măscuța!

Adriana Bahmuțeanu: Lasă-mă cu măscuța, că n-am măscuță!

Un grup de jandarmi a înconjurat-o. "Mă lăsați în pace, că sunt pe live?!"

La câteva minute după, un grup de jandarmi a oprit-o pe Adriana Bahmuțeanu și i-a atras din nou atenția asupra măștii: "Sărut-mâna! Trebuie să purtați masca! Altfel luăm măsuri!"

Adriana Bahmuțeanu: O să port, lăsați-mă, vă rog frumos, în pace. Ei, bine, luați măsuri!

Încercând să meargă după ea, jandarmii au fost opriți de Adriana Bahmuțeanu, care le-a spus să păstreze distanța de ea. 

Adriana Bahmuțeanu: "Hai că m-au înconjurat jandarmii! Pe mine m-au găsit fără mască. Da, am insuficiență respiratorie, vă arăt actele?"

Jandarm: Doamnă, eu v-am adus la cunoștință că trebuie să purtați mască

"Bine, asta știu! Mă lăsați în pace, că sunt pe live?! Nu am datele la mine, uite, ce să vezi! Hai lăsați-mă! Lăsați-mă, mă, cu masca, că nu vreau. Uite că nu vreau eu să port masca. Uite că nu port! E treaba mea și e corpul meu! Lăsați-mă în pace!", le-a răspuns aceasta.

Adriana Bahmuțeanu, după incendiul de la Spitalul "Matei Balș"

"Eu am rămas șocată când am văzut situația de la Matei Balș. Este strigător la cer faptul că atâția oameni au murit arși, că un om a fost găsit într-o toaletă după șase ore, carbonizat (...) Românilor deja le e frică să mai meargă să se interneze într-un spital dacă văd că au probleme de sănătate. Mie mi-e frică de infecțiile nosocomiale și mi-e frică să nu mor arsă! Dacă vreau să îmi dau foc, îmi dau eu, dar nu trebuie să ard în spitale oameni buni! E incredibil ce se întâmplă!

Ar fi normal ca cei care ne conduc să demisioneze, în frunte cu Vlăduț, magicianul Vlad Voiculescu, care, de fapt, e pus la conducerea Ministerului să privatizeze, că mai câștige niște bani. A mai fost o dată ministru și trebuia să propună niște măsuri concrete. Nu s-a întâmplat asta! Din păcate, nu cred că cineva își va da demisia! Din păcate, aceste proteste de stradă sunt doar pentru ca oamenii să strige durerea, să-și plângă morții și atât. Din păcate, la nivelul societății nu se va schimba nimic, pentru că nu o s-și dea nimeni, nicio demisie!", a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel