Adrian Ursu o taxează pe Ioana Mihăilă, după ultimele dezvăluiri: Ne-am săturat să fie unii tot timpul șmecheri
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Ioana Mihăilă, ministru al Sănătății, câștigă doar 1200 de lei pe lună, din clinica pe care o manageriază, restul fiind dividende. 

Astfel, contribuția la sănătate este plătită la salariul minim. 

Vezi aici mai mult: Epilarea definitivă a bugetului CASS, după ”rețeta” noului ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă. Cum a fost posibil să câștige doar 1.200 lei pe lună

”Vorbim despre ipocrizie și ne-am săturat ca în toată această perioadă să fie unii tot timpul șmecheri. Ei sunt șmecheri și restul sunt fraieri. Tot timpul zic că ei, dacă suntem aici în sala de la Guvern unde fumăm și bem whiskey, trebuie să respectăm legile pentru care plătesc amenzi fraierii pe stradă? Nu, că noi suntem șmecheri. Când vii și le spui oamenilor plătiți-vă taxele, dar eu nu o să le plătesc deși o să fiu gestionarul bugetului din care o să vă dau vouă ”sănătate” cât o să puteți duce, cred că măcar vii și spui ”îmi cer scuze că în viața anterioară am profitat, de aici încolo nu o să mai fac”. (...) Cum a venit partidul dumneavoastră, domnule Wiener, pe un discurs al moralității, ați făcut petiții, ați inițiat legi în care să se reinstituie respectul legii și al moralității, atunci să se respecte de la un capăt la altul. Sau dacă am călcat strâmb să ne cerem iertare, să ne asumăm”, a susținut realizatorul Adrian Ursu.

Adrian Wiener, senatorul USR PLUS, a reacționat în cadrul emisiunii și a încercat să îi ia apărarea ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă. 

”În ceea ce privește speța doamnei ministru nu pot să fac afirmații, nu pot să știu dacă are investiții, de exemplu, pe care le-a făcut din dividende, nu cunosc niciun fel de detaliu, nu mă pot pronunța despre acest aspect, dar nu cred că este ceva ilegal”, a declarat Adrian Wiener. 

VEZI ȘI: Ioana Mihăilă și-a publicat, în sfârșit, CV-ul! Mister dezlegat: De ce l-a ținut ascuns atâta vreme 

VEZI ȘI: Cât ia Ioana Mihăilă pentru un epilat inghinal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel