Urmărește emisiunea live
Adrian Ursu, după dezvăluirea judecătorului CCR: E ultima zbatere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
CCR
CCR
Jurnalistul Adrian Ursu susține că dezvăluirea judecătorului CCR, Petre Lăzăroiu, care a afirmat, la DCNews, că a fost chemat la consiliera președintelui Klaus Iohannis la o discuție despre mandatul său, arată "ultima încercare de a o apăra" pe Laura Codruța Kovesi. 

"Sigur că e ultima zbatere, e ultima încercare de a apăra ce, în mod evident, nu mai este de apărat, respectiv pe Laura Codruța Kovesi, dar și ceea ce a reprezentat ea, pentru că persoana nu este atât de importantă cât structura din care face parte. E una dintre ultimele zvârcoliri. Din păcate moare urât sistemul acesta și încearcă să compromită tot, pe principiul să pârjolim în jur tot ce a mai rămas. Iată că acum s-a trecut la aceste mijloace de intimidare, așa cum, din păcate, și în trecut s-a mai întmplat. Ne aducem aminte de judecătorul Toni Greblă când același sistem, pe vremea aia binomul era sudat la vedere, avea un interes, cel legat de legile Big Brother și atunci a trecut la marile mijloace: cătușele în cazul lui Greblă, amenințarea în cazul lui Lăzăroiu. Aici sunt amenințările, sunt încercările de a-i găsi probabil coarda sensibilă. Și să nu uităm, totuși, Lăzăroiu este unul dintre personajele care a baletat între regimuri, care a fost băsist până la urzeală până la un moment dat, iar acum, desigur nu mai este dorit de sistem pentru că a comutat și el un pic spre zona mai independentă. Dar probabil că au ce să îi furnizeze ca sperietură lui Lăzăroiu și probabil că tocmai pe asta se bazează: o trimite întâi pe doamna Simina și dacă nu merge cu doamna Simina, trece din nou la marile mijloace.

Orice ar încerca, însă, este imposibil să invalideze o decizie a Curții Constituționale. Ea este temeinică, e consistentă, e clară și e efectivă.  Ca urmare, toate aceste manevre nu sunt altceva decât încercări de a mai face gaură în cer, pentru că altceva nu au ce să facă. Sunt prea puține metode pe care nu le-au încercat. Dar, reușesc să ne surprindă în fiecare zi" a declarat jurnalistul Adrian Ursu la Antena3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel