ADRIAN ȚUȚUIANU, la interviurile DC News. Declarații EXPLOZIVE. UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Adrian Țuțuianu va mai putea onora invitația la interviurile DCNews, el fiind prezent la ora 11:00, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD, acolo unde se va vota noua propunere de premier. 

-stirea inițială-

Emisiunea în care va fi invitat ADRIAN ȚUȚUIANU va fi transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO și pe Facebook.

ADRIAN ȚUȚUIANIU va discuta cu Bogdan Chirieac și Val Vâlcu. Aceștia îi vor adresa invitatului și întrebările pe care le postați în secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail [email protected].

Adrian Ţuţuianu (53 de ani), este absolvent de studii juridice. A fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, din partea USL/PSD, până în 2016, când a intrat în Legislativ, pe lista PSD Dâmbovița, filială pe care o și conduce.

Adrian Țuțuianu s-a născut la 1 august 1965, în localitatea Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, fiind licenţiat în Drept economic şi administrativ (1988) şi, ulterior, în Ştiinţe juridice (1993).

Din 2006, este doctor în Drept comercial al Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti. În 2010, a absolvit Colegiul Naţional de Apărare la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I". Avocat în Baroul Dâmboviţa, la Cabinete Asociate de Avocaţi Adrian Chiţescu – Adrian Ţuţuianu (1999-2009), apoi la SCA Ţuţuianu, Stan şi Asociaţii (2009-2012), a fost practician în reorganizare şi lichidare judiciară la Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România din 2009 până în 2012, când s-a suspendat din activitate. Din 2010, a fost mediator, tot până în 2012, când s-a suspendat din activitate.

Este membru PSD din anul 1998.  În urma alegerilor parlamentare din decembrie 2016, a obţinut un mandat de senator de Dâmboviţa.

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, a fost ministru al Apărării în Guvernul Mihai Tudose şi şef al Comisiei de control asupra activităţii SRI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel