Adrian Țuțuianu, apel la calm către colegii din PSD
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Organizaţia judeţeană Dâmboviţa a PSD face apel către colegii din judeţ şi liderii din ţară să-şi păstreze calmul, să dea dovadă de maturitate politică şi să se abţină de la a face declaraţii, care pot afecta partidul.

Este foarte important, ca în aceste momente, să ne păstrăm calmul cu toţii, lideri locali, judeţeni şi centrali. Toţi colegii noştri trebuie să înţeleagă nevoia de unitate în partid. Nu avem nevoie acum de tensiuni interne, nu avem nevoie de ceartă. Analiza rezultatelor obţinute trebuie făcută în linişte, cu decenţă şi bun simţ şi nu trebuie să constituie un prilej de promovare a unor conflicte interne sau interese personale, se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa, semnat de preşedintele organizaţiei, Adrian Ţuţuianu.

În document se mai arată că PSD are, ca partid, o obligaţie clară faţă de cei peste cinci milioane de români care au crezut în proiectul lui Victor Ponta.

Citește și: Mircea Geoană, analiză după turul 2: Situația din PSD, mai gravă în 2014 decât în 2004

PSD Dâmboviţa are convingerea că doar împreună vom putea clădi, în continuare, proiectul nostru de guvernare. Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat îl felicită pe preşedintele partidului Victor Ponta pentru scorul obţinut în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, şi asigură conducerea centrală a PSD şi pe liderii săi de sprijinul total pentru continuarea obiectivelor şi proiectelor de dezvoltare a României, se mai arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, îndeamnă la unitate în partid.

O echipă puternică este cea a cărei membri sunt împreună şi la bine şi la greu. Aceasta este o dovadă de caracter, iar în politică e nevoie de oameni de caracter, se mai spune în comunicatul semnat de președintele  PSD Dâmboviţa.

În urma votului de duminică, Victor Ponta a obținut la nivelu județului Dâmbovița 58 la sută din sufragii, clasându-se în top 10 județe care au votat cu liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel