Adrian Todoran (PMP), către maramureșeni: Vă îndemn să cumpărăm de la producătorii locali
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Adrian Todoran  Foto: Facebook
Adrian Todoran Foto: Facebook
Deputatul PMP Adrian Todoran, candidat pentru un nou mandat, îi îndeamnă pe cetăţenii judeţului Maramureş să cumpere produsele fermierilor şi producătorilor locali, susţinând în acest mod micile afaceri de familie sau cele individuale.

"Să fim uniţi, în aceste momente grele. Situaţia dificilă prin care trecem cu toţii ne arată că trebuie să ne sprijinim reciproc. Vă îndemn să cumpărăm de la producătorii locali", a precizat  Adrian Todoran într-o postare pe pagina sa de Facebook.

La nivelul judeţului Maramureş există peste 400 de fermieri sau producători autorizaţi care încearcă să-şi valorifice produsele pe piaţa locală, în târgurile special organizate şi prin magazinele de legume-fructe. 

De asemenea, acesta  declară că micul producător agricol, indiferent de piața în care vinde, este mereu prezent cu produsele proprii.

"Acum, e anotimpul recoltelor. Piața tradițională e plină de bunătăți. Fructe, legume, dulceață, sirop, tărie, dar și cunoscutele produse lactate ori de carne.

Vă îndemn să le consumăm negreșit. Noi avem nevoie de produse sănătoase, la un preț bun, iar ei trebuie să supraviețuiască în această perioadă de criză. Să fim solidari!

Împreună învingem COVID-ul" mai spune deputatul  PMP, Adrian Todoran..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel