Adrian Sârbu, detalii din dosarul penal. Ce aștepta de la Adrian Năstase
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Adrian Sarbu
Adrian Sarbu
Adrian Sârbu refuza să plătească dări la stat pentru că spera că Adrian Năstase va da o amnistie fiscală, potrivit unor informații  aflate la dosarul procurorilor.

Unul dintre foştii angajaţi de la Mediafax, care s-a întors împotriva lui Adrian Sârbu, a mărturisit în faţa procurorilor că mogulul nu se sfia să afirme public, în şedinţe, că nu vrea să plătească taxe la stat ,pentru că Adrian Năstase va da o amnistie fiscală.

Omul de afaceri le-ar fi interzis ferm şi subalternilor să plătească banii datoraţi bugetului de stat. Stă dovadă mărturia unei alte angajate de-ale lui Sârbu că acesta îi ameninţa că "le rupe capul", în cazul în care nu îi era respectată dorinţa.

[citeste si]

Procurorii de la Parchetul General îl acuză pe Sârbu că, împreună cu mai mulţi angajaţi de la Mediafax, au pus la punct o schemă infracţională, pentru sustragerea de la plata taxelor către bugetul de stat. "Planul" ar fi fost aplicat între 2006 şi 2014 și ar fi dus la păgubirea statului cu aproape 14 milioane de euro. Sârbu neagă însă acuzațiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel