Adrian Rădulescu a murit. Romulus Iaru: Dacă în țara asta mai bem vinuri bune, o facem și datorită lui
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, a murit la vârsta de 66 de ani. 

Romulus Iaru, secretar general adjunct al PMP, a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce a aflat că Adrian Rădulescu a murit. 

”Dacă în țara asta mai bem vinuri bune, o facem și datorită lui Adrian Rădulescu. Astăzi s-a stins. Să beți un pahar de vin curat pentru el. Dumnezeu să-l odihnească și să-i dea cheile cramelor cerești”, a scris Romulus Iaru pe pagina sa de Facebook. 

Un val de comentarii a urmat mai apoi pe rețelele sociale

”O pierdere imensă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

”...Doamne ferește, incredibil!  Păcat de acest om.Să-l odihnească Dumnezeu!”

”Offff.....prea devreme a plecat! Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l așeze de-a dreapta Sa!”

S-a stins la 66 de ani 

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, s-a stins din viaţă la vârsta de 66 de ani, informează România TV. 

Cauza morţii ar fi "insuficienţă multiplă de organe", conform sursei citate. Adrian Rădulescu a fost unul dintre cei mai cunoscuţi fermieri din România. El s-a prezentat ieri la spital şi a fost internat direct la Terapie Intensivă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind deja în stare gravă. Organele i-au cedat rând pe rând, spune România TV şi a ajuns la spital când era deja prea târziu.                                                                      

Fermierul Adrian Rădulescu a terminat Facultatea de Horticultura în 1983 în cadrul USAMVB, de la absolvire până în 1988 a fost șef de fermă la IAS Mogoșoaia. În intervalul 1989-1990 a fost inginer șef și președinte la CAP Buftea, iar între 1990-1991 a fost directorul Societăților Comerciale cu Capital de Stat București-Ilfov, fostul Trust IAS București.                                                     

Din 1991 Rădulescu a trecut în privat până în 2007, când a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș în Guvernul Tăriceanu. Demn de menționat e că între 2001 și 2007 a fost și moderator al emisiunii Viața Satului. De asemenea a fost și președinte al LAPAR, secretar de stat și consilier prezidențial, scrie agrointel.ro.                                      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel