Adrian Papahagi spune "Adio, PMP!". "Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort"
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Adrian Papahagi, unul dintre liderii reformiști care voia președinția PMP și s-a retras chiar la Congres, spune "Adio, PMP", pentru a doua oară. 

Adrian Papahagi a mai renunțat o dată la PMP, înainte de alegerile europarlamentare, când s-a autosuspendat din toate funcțiile din partid. Vezi mai mult: Adrian Papahagi s-a răzgândit. După DEMISIA din PMP, candidează la șefie 

Acum, Adrian Papahagi scrie: "Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort, fiecare naivitate îngropate în proiectul PMP". Liderul reformist o acuză pentru eșec pe Elena Udrea, președintele PMP, pe care o aseamănă cu Victor Ponta- "un produs periculos al noii generații de politicieni; nu văd nicio diferență morală, politică sau mediatică între ea și Victor Ponta". 

"Regret nesfârșit eșecul proiectului inițial al PMP: am fost cinstit atunci când am bătut țara și televiziunile, spunându-le oamenilor că e un partid altfel. Când n-am mai crezut acest lucru, n-am mințit. Adio, PMP!", sunt cuvintele postate de Adrian Papahagi pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel