Adrian Năstase vorbește despre comisarii sovietici de la Bruxelles
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fostul premier Adrian Năstase s-a gândit să fac o analiză a „grupului de la Bruxelles”. Într-un post pe blogul personal, politicianul susține că Monica Macovei, Cristian Preda și Traian Ugureanu sugerează o triadă politică, similară grupului de la Cluj, și vor să reia același drum în încercarea lor mimată de a forma o dizidentă. Singura constantă a celor trei este sprijinul acordat, în ultimii ani, lui Traian Băsescu. Năstase afirmă că eurodeputații de la PDL sunt foarte aproape de definiția din DEX a termenului mercenar.  Fiecare a servit pe rând la alți stăpâni, iar acum sunt remunerați ,pentru mesajul lor, din bani europeni.

Fostul premier arată că, înainte de a-l servi pe Traian Băsescu, Cristian Preda l-a servit pe Emil Constantinescu, cu rezultatele pe care le știe toată lumea. Nici Monica Macovei nu l-a servit mereu pe Băsescu. Mai întâi, a fost procuror pentru Ceaușescu, iar apoi a fost procuror pentru Băsescu.

Traian Ungureanu a fost aproape de mercenariat mai întâi în viața sa de jurnalist, precizează Năstase. „A trecut pe la Vântu, pe la BBC, iar acum a ajuns la PDL. Nu comentez talentul literar, ci doar verticalitatea sa în acești pași. În interiorul PDL, bănuiesc ca are foarte multe inițiative și este extrem de apreciat pentru munca in filiale, alături de susținătorii obișnuiți ai partidului. Deși s-ar putea să mă înșel…”, afirmă pe blogul său fostul premier.

Adrian Năstase îl menționează și pe Sever Voinescu, care n-are treabă la Bruxelles, ci la București unde o ajută dar o și controlează pe Roberta Anstase, de la Camera Deputaților.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel