Adrian Năstase, nostalgic: Milosevic, achitat la Haga
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Fostul premier, Adrian Năstase a criticat lipsa de implicare din partea presei româneşti în cazul achitării fostului preşedinte al Iugoslaviei, Slobodan Milosevic de acuzaţiile de genocid. 

Într-o postare pe blogul său, Adrian Năstase critică modul în care a fost abordat subiectul achitării lui Slobodan Milosevic de către Tribunalul de la Haga. În opinia fostului lider politic, ştirea deosebit de importantă a trecut neobservată în peisajul mass media din România. 

Stiati că Slobodan Milosevic a fost achitat, anul acesta, de acuzatiile de genocid de către Tribunalul international pentru Iugoslavia, de la Haga? N-ati văzut stirea asta in RL, in Revista 22? Nu au comentat o astfel de stire  Tăpălagă,  Cartianu, Ciocăzanu, Sercan si echipele lor? Se pare că stirea asta nu era importantă pentru români. Singurul care a scris pe tema asta a fost Adrian Severin.

Stiati că Milosevici s-a sinucis in celula in care se afla, in urmă cu zece ani, in 2006? Stiati că el a stat in inchisoare cinci ani inainte de asta? Fusese arestat in 2001. Fusese extrădat de Zoran Dindic, care si el… Se pare că, in definitiv, este vorba de cele 10% pierderi colaterale din justitie. Inclusiv in cea internatională. " se arată în postarea de pe blogul personal al lui Adrian Năstase. 

La finalul postării, Năstase a adăugat şi o fotografie cu fostul preşedinte, efectuată cu ocazia unei vizite în Iugoslavia, în iulie 1991.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel