Adrian Năstase, moment emoționant. Tatăl său ar fi împlinit 100 de ani
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Moment emoționant pentru Adrian Năstase. Tatăl său ar fi împlinit pe data de 31 mai, 100 de ani. Fostul premier spune că s-a dus la locul de odihnă al tatălui său, acolo unde a depus flori.

"In urma cu exact 100 de ani, la 31 mai 1917, s-a nascut tatal meu – Marin Gr. Nastase. A fost un om extraordinar. Veteran de razboi,  sef de promotie la Liceul de la Manastirea Dealu, premiant in fiecare din cei patru ani de liceu,  inginer – specialist in controlul non-distructiv al materialelor si, mai ales, un tata deosebit pentru mine si pentru sora mea.

Am mers de dimineata la Cimitirul Ghencea Militar pentru a pune cateva flori la locul unde odihneste iar apoi am plecat la Breaza, la Colegiul Militar National „Dimitrie Cantemir”, pentru a implini o promisiune – aceea de a acorda „Premiul Col.dr.ing. Marin Nastase” celor mai merituosi elevi ai Colegiului, din cei patru ani de studii. Valoarea fiecaruia dintre premii este de 4500 de lei," a scris Adrian Năstase pe blogul său, acolo unde a publicat și lista câștigătorilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel