Adrian Năstase, critici după reclama cu Mihai Şora: Nu se mai vindeau prezervativele fără "o porţie de libertate"?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mihai Șora
Mihai Șora
Fostul premier Adrian Năstase a criticat pe blogul său apariţia filozofului Mihai Şora într-un clip de promovare a unui cunoscut site din România. 

"Tema este relevantă. „Libertatea nu trebuie doar câştigată. Trebuie păstrată". Afişul se adresează deci freedom fighters-ilor. O trimitere suavă şi la intâlnirile de socializare din Piaţa Victoriei.

Dar de ce a simţit oare emag nevoia ACUM să iasă cu această publicitate? Oare proprietarul majoritar al magazinului on-line – Fondul de investiţii Naspers din Africa de Sud – să fi simţit o dorintă arzătoare de a propovădui libertatea în întreaga lume? Şi, în definitiv, nu se mai vindeau televizoarele sau prezervativele de pe site-ul emag fără a li se oferi cumpărătorilor şi o „porţie de libertate"?", a scris Adrian Năstase pe Facebook. 

Mihai Şora este protagonistul unui clip publicitar, care a stârnit controverse în mediul online şi nu numai. Mai multe persoane publice l-au acuzat pe Şora de ipocrizie, după ce a criticat comunismul în clip. Asta în condiţiile în care, spun criticii, acesta a fost un apropiat colaborator al Anei Pauker. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel