România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 22 mai, 22:56
Adrian Năstase: 75 la sută din membrii PSD, de acord cu sintagma "Ciuma Roşie"
Adrian Năstase / Sursa foto Agerpres
Adrian Năstase a afirmat, într-o postare pe blogul său, că "75 la sută din membrii PSD sunt de acord cu sintagma Ciuma Roşie". 

Fostul premier s-a referit la membrii PSD din Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. 

"Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării a adoptat 18 hotărâri. Mi-au atras atenția hotărarile 4, 7 și 14. Deși, merită să citiți Comunicatul CNCD în întregime. Are mult haz și multe contradicții între hotărarile pronunțate.

Mai întâi, un comentariu despre hotărârile 4 și 7. Colegiul director a decis că utilizarea formulei „ciuma roșie", de către premierul Ludovic Orban și de către europarlamentarul Rareș Bogdan se încadrează în limitele libertătii de exprimare. Cu această hotărare, CNCD a abdicat, în opinia mea, de la misiunea de construire a unei societăti civilizate, care să aibă ca modele lideri cu tinută democratică. După această decizie, în numele libertătii de exprimare vor fi posibile orice fel de excese de limbaj. 

A doua observație este legată de „resetarea" PSD. Partidul social democrat are în CNCD patru reprezentanți. Votul a fost de 7-1, ceea ce înseamnă că trei dintre ei au fost de acord cu utilizarea acestei formule. Deci 75%. Nu știu din ce motive. Poate pentru că în vară se va pune problema reînnoirii mandatelor?", a scris Adrian Năstase pe blogul său

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro