Adrian Mutu, meci de retragere. Ce vedete vor fi pe teren
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 09 mai 2022, 13:26
WhatsApp
Facebook Adrian Mutu
Facebook Adrian Mutu
Mai mulţi mari fotbalişti vor participa la meciul oficial de retragere al lui Adrian Mutu din activitate. 

Foşti mari fotbalişti precum Gheorghe Hagi, Claude Makelele, Paolo Cannavaro sau Alessandro Del Piero, şi-au anunţat prezenţa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, organizat în 12 iunie, în cadrul Sports Festival din Cluj-Napoca, au anunţat, luni, organizatorii evenimentului, conform Agerpres. 

"Abia aştept să ne întâlnim la Cluj, în 12 iunie, ca să ne putem bucura împreună de fotbal, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Ne vedem la Sports Festival!", a declarat Claude Makelele, fost coleg cu Mutu la Chelsea Londra.

Printre cei care au anunţat că vor participa la evenimentul de la Cluj-Napoca se numără şi Tomas Ujfalusi şi Paolo Cannavaro, fratele lui Fabio Cannavaro, cel care a care a câştigat Balonul de Aur în 2006 şi care şi-a confirmat deja prezenţa la Sports Festival.

"Ne vedem la Sports Festival, alături de prietenul meu drag, Adrian Mutu. De fapt, nu prietenul, ci fratele meu Adrian Mutu! Vă îmbrăţişez şi vă aştept pe toţi acolo!", a transmis italianul Paolo Cannavaro.

Cosmin Contra, Adrian Iencsi şi Dorin Goian se află printre foştii fotbalişti români care se vor afla pe teren la partida demonstrativă organizată cu ocazia retragerii lui Adrian Mutu.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu va avea loc în 12 iunie, pe Cluj Arena, în cadrul celei de-a treia ediţii Sports Festival. Fostul număr 10 al Naţionalei României va juca împreună cu foşti coechipieri şi prieteni din România şi din străinătate, scrie Agerpres.

Ce citea Mutu la Chelsea: Caracterul universal al operei ajungea până în vestiarul acela

"Se mai citeşte Dostoievski azi, am fost întrebat? Am spus că se citeşte mai multe decât majoritatea scriitorilor contemporani. Pentru că este un nume uriaş, descoperit şi redescoperit de fiecare generaţie. A acumulat un număr uriaş de cititori în timp", a spus Daniel Cristea-Enache. 

"Ca să fac o glumă, Mutu citea Dostoievski când era la Chelsea. L-am întrebat atunci ce citeşte şi mi-a zis că Dostoievski. Şi era adevărat. Caracterul universal al lui Dostoievski, al operei lui, mergea până în vestiarul lui Chelsea", a declarat Flaviu Predescu în emisiunea De Ce Citim, de la DC NEWS. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?