Adrian Mititelu a pierdut Universitatea Craiova
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
adrian-mititelu-alti
adrian-mititelu-alti

Tribunalul Braşov a numit ca administrator provizoriu al firmei Fotbal Club U Craiova SA Casa de Insolvenţă Transilvania, societate care s-a mai ocupat de falimente în sport.

De câteva săptămâni Universitatea Craiova nu mai are o existenţă fizică în fotbalul românesc, după ce a fost dezafiliată de Federaţia Română de Fotbal. Adrian Mititelu, cel găsit responsabil de întreaga situaţie, a pierdut şi dreptul juridic de a mai administra Universitatea Craiova.

Conform unui articol apărut în ziarul Gazeta de Sud, după ce Fotbal Club U Craiova SA a intrat în faliment, Tribunalul Braşov a numit ca administrator provizoriu al firmei Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), societate care s-a mai ocupat de falimente în sport.

Ziarul mai scrie că pe data de 8 august, Fotbal Club U Craiova SA a depus la Tribunalul Dolj o cerere de suspendare provizorie a executării sentinţei de faliment, solicitare care a fost respinsă de instanţă pe 11 august, fără drept de apel. Practic, societatea care administra clubul de fotbal se îndreaptă spre lichidare. Din club nu a mai rămas nimic: societatea care îl administra se lichidează, jucătorii au plecat, baza de antrenament şi stadionul „Ion Oblemenco“ au alte destinaţii.

Din brand local, „U“ Craiova a ajuns doar o marcă înregistrată la OSIM, sub titulatura „FC Universitatea Craiova“, deținută de către Liana-Gabriela Mititelu şi Gigi-Adrian Mititelu, copiii lui Adrian Mititelu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel