Data actualizării:
Data publicării:

Adrian Măniuțiu, demers uriaș. Ce spune un reprezentant al autorităților

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp

Adrian Măniuțiu și Adrian Ursu au fost prezenți sâmbătă la Buzău unde au mai pus o cărămidă în lupta pentru eroii români.

În urma misiunilor NATO, doar în Afganistan, zeci de de militari români au murit, iar peste 100 au fost răniţi. Printre cei care au învins moartea, chiar dacă au fost răniţi grav, se află şi Costi, Marian, Eugen, Costel şi Ionuţ. Acum, eroii au un vis şi depinde de fiecare dintre noi să-l transformăm în realitate. Ei vor să ne reprezinte, în vara lui 2017, la Toronto, la jocurile paralimpice destinate veteranilor de război, Invictus Paralympics Games. Anul acesta nu au putut participa; nici anul trecut. Nu s-au găsit bani: 50.000 de euro.

Youtube video image

Atât este costul protezelor, echipamentelor sportive speciale, al pregătirii, al nutriţiei, al drumului şi al participării pentru toată echipa României. Până în septembrie, scopul lui Adrian Măniuțiu, alături de INVICTUS ROMÂNIA şi POVESTAŞII, este să facă rost de toții bani. Astfel se vor pedala 2.017 kilometri care vor fi vânduți bucată cu bucată, cu 25 de Euro/KM. Apoi, pe 27 septembrie, se va organiza un eveniment de închidere a proiectului, o gala extraordinară, la care vor fi invitați toți partenerii, prietenii, sponsorii și oficialii care au sprijinit acest demers.

Romeo Lungu a dat startul

La Buzău, vicepreședintele Consiliului Județean, Romeo Lungu, a dat startul acestui eveniment la care s-au strâns zeci de oameni, cu mic, cu mare.

(w670)

"Este un demers făcut în mai multe orașe din țară pentru a sprijini cinci eroi români care au supraviețuit în operațiunile militare. Ei vor să ne reprezinte la jocurile paralimpice. Sunt niște costuri pentru acest lucru, iar anul trecut nu au putut participa. Este nevoie de 50.000 de euro și prin acțiunile care se fac în orașe, cu sprijinul autorităților locale, oameni de afaceri și diverse persoane fizice sau juridice, se încearcă strângerea fondurilor. Cred că fiecare poate ajuta, este tot ce putem face pentru eroii noștri. La evenimentul de la Buzău au fost câteva zeci de persoane. Printre cei cinci militari care ne vor reprezenta la Toronto se numără și un buzoian, Eugen Mănăilă. Am sprijinit și noi acest demers. Eu am avut onoarea să dat starul simbolic", a povestit Romeo Lungu pentru DC News.

Imagini de la evenimentul din Buzău:

(w670)

(w670)

Aflați aici cum puteți cumpăra kilometri pentru eroii României.

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel