Adrian Iovan a murit cu o durere sfâșietoare în suflet
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
a-murit-adrian-iovan-pilotul-aeronavei-implicate-in-incidentul-aviatic-de-la-cluj-18471726
a-murit-adrian-iovan-pilotul-aeronavei-implicate-in-incidentul-aviatic-de-la-cluj-18471726

Necazurile în familia Iovan s-au ţinut lanţ în ultimul timp, culminând, aseară, cu decesul lui Adrian Iovan.

Pilotul s-a stins cu o durere mare în suflet. Adrian Iovan suferea foarte mult pentru că rămăsese aproape singur pe lume. În urmă cu câteva luni, și tatăl său își pierduse viața. La acel moment, după decesul părintele său, pilotul, care divorţase de ceva timp de Romaniţa şi îşi pierduse şi serviciul, a scris pe pagina sa de Facebook:

"Tata a murit. Grea viaţa de unul singur pe lume. Un copil departe, unul prea mic. Greu...". Prin această postare, pilotul a făcut referire la fiica sa din prima căsătorie, care trăieşte în Franţa şi la fiul lui şi al Romaniţei, Albert, care deşi îi este alături, este încă mic pentru a fi împovărat cu grijile tatălui.

VEZI ȘI: De Ce nu au găsit STS și ROMATSA avionul aterizat forțat în Apuseni. Discuții dramatice între operatori și medicul Zamfir

Ultimii ani din viață, Adrian Iovan i-a petrecut singur, într-o casă în care locuia doar el. După ce pilotul a murit în cumplitul accident aviatic, reporterii de la Romania TV au fost la poarta casei lui Adrian Iovan, iar singura ființă care parcă încă îl aștepta era cățelul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel