Adrian Elicopter de Luptă, viermii și Academia de Poliție - controversă cu „oamenii legii”. După o tăcere suspectă timp de patru ani, vine o revelație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Adrian
Adrian
Săptămâna trecută, sindicatul Europol anunța că studenții de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București au primit joi, 16 noiembrie, mâncare cu viermi de la cantină.

Acest lucru, spuneau sindicaliștii, se întâmpla în contextul în care marți, 14 noiembrie, zeci de studenți au ajuns la spital fiind diagnosticați preliminar cu toxiinfecție alimentară. În urma acestui incident, niciun student nu a fost internat, celor afectaţi recomandându-li-se tratament medical de specialitate.

Apoi, după ce scandalul a luat amploare pe Internet, Adrian, student în anul IV la Academia de Poliție, a publicat niște imagini cu mâncare cu viermi și gândaci despre care spune că este de la cantina instituției, fără a preciza când au fost făcute pozele și de când timp este acea mâncare în farfurie.

Totuși este de remarcat, în acest context, felul în care a reacționat Adrian, cunoscut pe Tik Tok despre „Elicopter de Luptă”. Polițiștii, atunci când au ceva de reclamat, o pot face pe cale ierarhică. Ne întrebăm de ce Elicopterul de Luptă n-a făcut o reclamație, înainte să vină pe Tik Tok să arate niște fotografii trunchiate. Pare a fi o formă de lașitate. Imaginile le găsiți aici - https://www.dcnews.ro/adrian-elicopter-de-lupta-student-in-anul-iv-rupe-tacerea-despre-academia-de-politie-institutia-se-apara-politistul-pertea-spune-cum-era-pe-vremea-lui-video_938653.html

Viitorii „oameni ai legii” nu respectă calea legală, administrativă și ies în public pe Tik Tok. La fel fac „oamenii legii” și cu vedetele pe care le „prind” drogate la volane, multe dintre ele dovedindu-se apoi că nu erau sub influența substanțelor interzise. Au polițiștii o listă cu persoane pe care trebuie să le oprească? Despre acest subiect am scris aici - https://www.dcnews.ro/realitatea-despre-stirea-zilei-cu-guess-who-prins-la-volan-drogat_932027.html

Revenind la viermi.

În loc să facă o sesizare pe cale administrativă, Adrian Elicopter de Luptă a ales să facă o „sesizare” pe Tik Tok, sperând, probabil, că-l apără societatea. Dar aceasta nu este calea la care ar trebui să apeleze „omul legii”, viitorul „om al legii”. Adrian Elicopter de Luptă a publicat niște imagini trunchiate pe Tik Tok, fără a preciza de când sunt pozele, când au apărut viermii. Cine a uitat vreodată o farfurie cu mâncare pe undeva trei-patru zile, știe că pot apărea viermi apoi, fără a fi vreo legătură cu modul în care s-a gătit.

„Păi ești în anul IV. De ce ai dezvăluit abia acum?”

N-ai cum să nu te gândești că am putea vorbi și despre o făcătură. Pentru că întrebarea firească pusă în acest caz a fost adresată chiar pe Tik Tok de un internaut: „Păi ești în anul IV. De ce ai dezvăluit abia acum? Ți-a fost teamă să o faci mai devreme?”. Adrian a răspuns: „Da. Și am tot zis că se schimbă ceva”.

Îți scade credibilitatea dacă tu stai patru ani într-un loc și brusc ai o revelație privind viermii și gândacii. Ca „om al legii” ar trebui să respecți regulile, să reclami instituțional, nu să pui poze trunchiate pe rețelele sociale.

Dacă „oamenii legii” au calea legală și fix ei nu o aplică, atunci ce așteptări să mai avem de la cei care nu sunt „oamenii legii”?! Dacă ai principii, ai principii de la început, de la primul vierme, nu după patru ani. 

Adrian a postat pe Instagram și câteva mesaje de la unii oameni care nu cred în „adevărul” său. Dintre acestea redăm câteva:

„Cine te-a făcut Vocea Academiei de Poliție? Cine te plătește?”,

„De ce nu s-au intoxicat toți studenții? Dacă sunteți așa inteligenți, oferiți un răspuns plauzibil!”,

„Un puștan fără nici măcar studii care aruncă cu noroi în oamenii care, cu siguranță, pentru a ajunge în acele funcții, au muncit mai mult decât tine pe Tik Tok”,

„Dacă voiai cu adevărat o schimbare, nu stăteai pe Tik Tok. Cine te plătește? Dacă este atât de îngrozitor, de ce mai ești student aici?”

VEZI ȘI: Adrian Elicopter de Luptă, scandal cu Anca Murgoci (DC News) privind Academia de Poliție. Replică din partea studentului, viitor „om al legii” - https://www.dcnews.ro/adrian-elicopter-de-lupta-scandal-cu-anca-murgoci-dc-news-privind-academia-de-politie-replica-din-partea-studentului-viitor-om-al-legii_938688.html

VEZI ȘI: Adrian Elicopter de Luptă, student în anul IV, rupe tăcerea despre Academia de Poliție. Instituția se apără. Polițistul Perțea spune cum era pe vremea lui / video - https://www.dcnews.ro/adrian-elicopter-de-lupta-student-in-anul-iv-rupe-tacerea-despre-academia-de-politie-institutia-se-apara-politistul-pertea-spune-cum-era-pe-vremea-lui-video_938653.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel