Adrian Câciu: Negociază țara la tarabă! Toți lătrăii cu statul de drept în gură TAC
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Adrian Câciu acuză liderii de partid care continuă negocierile la Vila Lac 1 că încalcă statul de drept și valorile democratice. 

”Este foarte frumos că nimeni nu sesizează faptul că se întâmplă filme cu proști la Vila Lac 1. România nu are un premier desemnat de președinte așa cum scrie în Constituție. Cu toate astea, vedem o gașcă care negociază guvernarea, stabilind funcții și nominalizări, observăm și un personaj autonominalizat premier care negociază guverne și majorități împărțind sinecuri (să știți că, în lipsa unei nominalizări oficiale și a derulării discuțiilor în liniile stabilite de Constituție, faptele acestea se cam încadrează la trafic de influență, inclusiv negocierea aceea cu susținere pe funcții parlamentare sau guvernamentale). Tot acolo la Vila Lac 1 vedem patru lideri de partid care negociază țara la tarabă, pardon, la vilă. Dacă nu ați înțeles ce se întâmplă vă traduc eu: tocmai se încalcă statul de drept și valorile democratice consfințite de Constituție. Iar toți lătrăii care erau cu statul de drept în gură tac ca niște lași sau ling clanțe sperând în sinecuri. Asta este România normală din decembrie 2020.” a scris Adrian Câciu, pe Facebook. 

Negocierile între PNL, USR PLUS și UDMR au continuat și sâmbătă, după ce vineri am aflat cum se împart ministerele din Guvern și funcțiile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel