Adopție Sorina. Andronescu acuză părinții adoptivi. Ce ar fi făcut chiar în școală
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ecaterina Andronescu/ foto Agerpres
Ecaterina Andronescu/ foto Agerpres
Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a aflat de un eveniment șocant ce s-ar fi petrecut în penultima zi de școală, eveniment ce a speriat-o nu doar pe Sorina, ci și pe colegii acesteia. 

Ecaterina Andronescu a intervenit la România TV, prin telefon, și a declarat că are informații că părinții adoptivi ai Sorinei au încercat să o ia pe fetița de opt ani de la școală, în penultima săptămână. 

”Este nepermis, au intrat în școală, au intrat în clasă, fetița s-a speriat, a intrat sub bancă, asemenea lucruri n-au ce căuta într-o societate normală și firească” a spus ministrul Educației, care a precizat că și ceilalți colegi ai fetiței s-au speriat. 

”Rezultatul a fost că fetița nu a mai venit la școală, speriată de ceea ce se putea întâmpla. Măsurile nu sunt simple de luat” a afirmat ministrul. 

Avocatul familiei maternale, familie care a crescut-o pe Sorina, știa despre acest incident. El a mai susținut că părinții au țipat la directorul școlii și la profesorul de la clasă și chiar ar fi lansat amenințări cu instanța. După acest incident, Sorina a fost scoasă de părinții adoptivi de la școală și de la medicul de familie, chiar dacă Sorina încă nu se afla încă la familia adoptivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel