România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 22 mai, 18:23
Adolescentă de 15 ani, găsită spânzurată în pădure. Postări jignitoare în numele ei, pe Instagram, făcute de o prietenă: "Sunt o c***ă"
O adolescentă de 15 ani, din Oteșani, a fost găsită spânzurată în pădure, la o săptămână după ce a plecat de acasă să-şi ia îngheţată.

În urma mesajelor puse la dispoziţia anchetatorilor de un amic al Georgianei Denisa Unchiaşu, fata găsită spânzurată, s-a luat decizia ca tatăl acesteia să fie cercetat penal, scrie Adevărul. Rămâne de văzut dacă va fi anchetat pentru viol sau tentativă de viol. Adolescenta îi povestea băiatului că a fost abuzată sexual de tată și că știa mama ei, dar nu făcuse nimic.

Prietena cu care a plecat de acasă, să petreacă pe islazul de pe deal, cu mai mulţi bărbaţi, a recunoscut că a postat în numele ei pe Instagram, mai multe zile la rând. A postat poze şi o melodie cu mesajul: „I´m a bitch." – „Sunt o c***ă". 

"Este anormal să postezi despre tine că eşti o "c***ă"

În urma bănuielii anchetatorilor, a fost descoperit telefonul de pe care au fost postate mesajele. „Apăreau o serie de mesaje înjositoare, postate în numele ei, pe contul ei, chiar de către cea pe care o considera prietenă. Aceasta a profitat de faptul că şi-a accesat contul de Instagram de pe telefonul ei şi nu s-a deconectat. Suzy nu mai avea telefon, fiindcă era pedepsită. I-l luaseră părinţii. Or, dacă minora ar fi fost în viaţă, era imposibil să nu-şi acceseze conturile de socializare. Este anormal să postezi despre tine că eşti o "c***ă", deci, ar fi văzut mesajele şi le-ar fi şters", susţin surse din anchetă pentru Adevărul.

Fata a recunoscut că i-a pus pe anchetatori pe piste false când a intrat pe contul prietenei sale care „a rămas conectată la telefonul meu... Nu m-am gândit să le spun acest lucru anchetatorilor de la bun început". În faţa anchetatorilor a mărturisit că a făcut acest lucru ca să: „nu intrăm noi (ea, împreună cu prietenul, Cătălin şi cu şoferul, Alin - n.r.) în belele"!

Fata de doar 15 ani avea o relație cu un bărbat de aproximativ 40 de ani, prieten de familie. 

Tatăl copilei s-a declarat ferm convins că aceasta a fost omorâtă şi nicidecum că s-a spânzurat singură cu şireturile de la încălţări.

 Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro