Adolescent din Dâmboviţa, violat de prietenul lui şi obligat să fure. Reacţia părinţilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Caz cutremurător înregistrat într-un sat din Dâmboviţa. După ce au aflat că o vecină e plecată în străinătate, doi adolescenţi de 15 şi 16 ani i-au spart casa şi au furat 1.000 de euro şi mai multe bijuterii.

Speriat de consecinţe, unul dintre suspecţi i-a povestit mamei ce s-a întâmplat. În plus, băiatul a făcut o mărturisire şocantă: susţine că prietenul său l-ar fi violat şi l-ar fi obligat apoi să fure. Mama lui a anunţat poliţia.

Părinţii celor doi copii au fost chemaţi la secţia de poliţie pentru audieri. Ancheta începută pentru infracţiunea de furt a luat o turnură neaşteptată când mama băiatului de 15 ani a povestit ce aflase de la fiul ei.

"A mers în casa aia şi a spus că l-a violat şi că a luat o mie de euro şi a dat la alţi băieţi. Acasă nu a venit cu niciun ban. Avea o teamă când venea acasă: 'Mami, nu mă baţi...' Mi-a zis că ăsta l-a făcut de râs în sat, că l-a violat", a spus mama victimei.

Adolescentul acuzat de viol susţine că nu e nimic adevărat. Se dezvinovăţeşte şi în ceea ce priveşte furtul: "Nu eu am luat banii, i-a luat băiatul ăla şi i-a cheltuit", a spus suspectul.

Proprietara casei jefuite, plecată în Germania, s-a întors repede în ţară când a aflat ce se întâmplase în locuinţa ei: "Am găsit casa răvăşită, îmi lipsesc anumite lucruri din casă, o sumă de bani. Nu ştiu alte lucruri, urmează să descopăr."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel