Admitere Universitatea ''Transilvania''. Master și licență - locuri
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
bacalaureat
bacalaureat
Peste 3000 de locuri la licenţă şi 1698 la masterat sunt disponibile la Universitatea ''Transilvania'' din Braşov în sesiunea de admitere de toamnă.

Cele mai multe locuri disponibile sunt la Facultatea de Design de produs şi mediu - 323 (146 la buget şi 170 la taxă), la Facultatea de Inginerie Tehnologică şi Management Industrial - 312 (90 la buget, 218 la taxă) şi la Facultatea de Litere 293 (11 la buget şi 263 la taxă).

La polul opus se află Facultatea de Medicină, unde nu mai este disponibil nici un loc. La Facultatea de Psihologie şi ştiinţele educaţiei mai sunt disponibile pentru sesiunea de toamnă cinci locuri, în timp ce la Facultatea de Matematică şi Informatică mai sunt libere 21 de locuri, toate la taxă.

La masterat, cele mai multe locuri disponibile sunt la Facultatea de Ştiinţe economice şi administrarea afacerilor -195, la Facultatea de Litere - 183 locuri, şi la Facultatea de Educaţie Fizică şi sporturi montane - 163. De asemenea, la Facultatea de Medicină sunt disponibile 100 de locuri, facultate la care admiterea la aceste programe de studii se realizează doar în timpul sesiunii de toamnă, menţionează documentul citat.

Din cele 3059 de locuri la licenţă, 2320 sunt la învăţământul cu frecvenţă, 265 la învăţământul cu frecvenţă redusă, iar restul, la învăţământul la distanţă. La masterat, 1427 de locuri sunt la taxă şi 242 de locuri la buget. Un număr de 29 de locuri sunt destinate românilor de pretutindeni şi romilor, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel