Admitere Universitatea Dunărea de Jos. Înscrieri, locuri buget/taxă
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi scoate la concurs pentru sesiunea a II-a de admitere, în anul universitar 2018-2019, un număr de 359 de locuri bugetate, la ciclul I de studii universitare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă şi 1.010 de locuri cu taxă.

Potrivit sursei citate, concursul are loc pe bază de dosar, iar candidaţii trebuie să aibă la înscriere diploma de bacalaureat în original.

Această a doua sesiune de admitere cuprinde trei etape de înscriere: una care s-a încheiat pe 17 august, a doua în perioada 20-31 august, iar a treia în perioada 3-15 septembrie. Rezultatele pentru prima etapă s-au afişat pe 18 august, urmând ca pentru celelalte două etape să fie cunoscute pe 1 septembrie şi 17 septembrie.

La toate facultăţile mai sunt disponibile, în total, 359 locuri la buget şi 1.010 locuri cu taxă. Cele mai multe locuri disponibile la buget sunt la Ingineria produselor alimentare - 86 locuri, Inginerie mecanică Brăila - 59 locuri, Inginerie electronică şi telecomunicaţii - 33 locuri. Printre specializările la care s-au ocupat integral, atât locurile cu taxă cât şi cele la buget, se numără Ingineria autovehiculelor, Calculatoare şi tehnologia informaţiei şi Kinetoterapie.

Taxa de înscriere este şi în acest an de 150 lei. Taxele anuale de şcolarizare variază între 2.700 lei /student la facultăţile de Litere, Arte, Economie, Istorie şi 6.500 lei/student la Facultatea de Medicină şi Farmacie.

Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi a scos la concurs pentru anul universitar 2018-2019 un număr de 1.661 de locuri la buget, la ciclul de studii de licenţă, şi 1.649 de locuri cu taxă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel