Admirație pentru Leu, nouă cale pentru Scorpion, cea mai bună ofertă pentru Pești. Previziuni complete
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Venus se mută în semnul Balanței, unde va sta până pe 23 octombrie. 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Venus te va ajuta să fii mai diplomat. Ce-i drept, și oamenii din jurul tău vor fi de calitate și vor apela des la calm și rațiune. 

Taur

Venus, guvernatorul tău, se mută în zona muncii. Pentru o bună perioadă de timp vei participa la unele proiecte destul de epuizante. 

Gemeni

Schimbarea lui Venus vine aproape ca un moment de implorare din partea astrelor. Adică să faci în așa fel încât să te mai și bucuri de viață. 

Rac

Vei fi destul de preocupat de cum arată casa, de curățenie, de achiziția unor obiecte noi de decor. Și chiar îți va prii!

Leu

Îți vei folosi cuvintele cu o măiestrie rar întâlnită. Nu e nimic ce nu poți obține cu replicile tale. Cei din jur te vor admira. 

Fecioară

Venus va tranzita una din zonele ei preferate, a banilor. Pot apărea noi resurse, dar atenție că lui Venus îi plac și cheltuielile. 

Balanță

Venus îți va tranzita semnul până pe 23 octombrie. Deci timp berechet pentru a te îngriji, pentru a te răsfăța sau pentru o altă garderobă. 

Scorpion

Trecutul îți va da pace și tu lui. Venus te va ajuta să ierți și să înveți să mergi mai departe, mai ales din punct de vedere amoros. 

Săgetător

Cum necum, te vei trezi implicat în organizarea unor evenimente. Nu este cazul să te plângi, chiar îți priește să fii mai sociabil. 

Capricorn

Venus se mută în zona carierei. Orice efort îți va fi apreciat. În plus, începe o perioadă bună pentru a căuta un nou loc de muncă. 

Vărsător

Schimbarea lui Venus te va face să cauți noi drumuri, să accesezi alte comunități sau să înveți lucruri noi folositoare. 

Pești

Vei fi preocupat de investiții. De cum să găsești cea mai bună ofertă atât din punctul de vedere al calității, cat și din cel al prețului. 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel