Administratorul unei asociații de PROPRIETARI, cercetată pentru delapidare. Ce a făcut
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 31 Martie 2022, 15:08
WhatsApp
Femeia acuzată a fost percheziţionată la domiciliu / Foto: Poliţia Română
Femeia acuzată a fost percheziţionată la domiciliu / Foto: Poliţia Română
Administratorul unei asociații de proprietari din Alba Iulia este cercetată pentru delapidare. Este vorba despre o femeie de 55 de ani, iar miercuri 30 martie, polițiștii din Alba au efectuat două percheziții la domiciliul și reședința acesteia. 

Potrivit IPJ Alba, polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat două percheziții la o persoană bănuită de delapidare. În calitate de administrator al unei asociații de proprietari, din Alba Iulia, ar fi gestionat, în mod fraudulos, fondurile financiare și ar fi generat o lipsă în gestiune de peste 24.000 de lei. La data de 30 martie 2022, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziții, ambele pe raza județului Alba, la domiciliul și rezidența unei femei de 55 de ani, din Alba Iulia, care este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2014 – 2018, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari din municipiul Alba Iulia, ar fi gestionat, în mod fraudulos, fondurile asociației, generând o lipsă în gestiune în valoare de peste 24.000 lei. În cadrul perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat documente de evidență contabilă.

Mai multe informaţii AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?