Adina Halas, meniu pe ore! Cum se menține fit!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
O împătimită a sportului, Adina Halas are întotdeauna grijă să arate impecabil. Face multă mișcare și are o alimentație strictă, un meniu bine alcătuit, pe ore, astfel încât să nu se abată de la silueta sa.   

Cum de arată atât de bine mereu și nu s-a îngrășat deloc? Ei bine, iată cu ce se hrănește Adina Halas într-o zi obișnuită!

Are mai multe meniuri pe care le-a dezvăluit  și pe blogul său, adinahalas. Este un must să își înceapă dimineața cu ritualul “apă caldă cu lămâie”. Aceasta se consumă cu jumătate de oră înainte de micul dejun, pe stomacul gol. Ce efect are? Povestește chiar Adina pe blogul său: “Îmi încep ziua în acest fel de câțiva ani și rezultatele nu au întârziat să apară, luând în calcul și contextul sănătos pe care îl respect în proporție de 75-80% și care include disciplină în ceea ce privește alimentația, sportul și odihna și menținerea zâmbetului pe buze cât mai mult timp. Acest obicei ajută la slăbit, detoxifiază ficatul, ajută digestia, curăță stomacul, ajută în constipație”.

(oar_w460)

                         Așa arată micul dejun!

După acest ritual, la ora 10.30, Adina își începe micul dejun cu un iaurt grecesc cu 2% grăsime, în care adaugă 12-15 migdale, o lingură de fulgi de ovăz, o lingură de semințe de in decorticate, o linguriță de semințe de in albe și negre, o linguriță de miere și servește o cafea. Pentru a-și menține tonusul, la ora 13 mănâncă o rodie, urmând ca la ora 14.30 să consume o omletă din două gălbenușuri și trei albușuri, cu mix de ciuperci și chives, două linguri de linte cu suc de lămâie și o salată baby spanac cu roșii cherry, ulei de nuci, suc de lămâie și semințe de susan albe și negre.

La ora 19.00 urmează o cină ușoară alcătuită din somon la cuptor, sparanghel și rucola cu lămâie, ulei de măsline și o linguriță de susan alb și negru.

(oar_w460)

                       Cina cu somon și sparanghel

Pentru a rămâne în formă și a nu lua în greutate, nu contează doar antrenamentul de la sală ci și o dietă echilibrată. De asemenea, Adina Halas consumă într-o zi 2,5 litri de apă și mai ia în plus suplimente cu  vitamina C, Omega 3 și un complex de vitamine și minerale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel