Adina Halas, ca o sirenă în Cipru! E într-o formă de zile mari!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Adina Halas și băieții ei au fost într-o frumoasă vacanță în Paphos – Cipru. 

Se pare că peisajul, mâncarea bună și compania au făcut-o pe vedetă să mai ia în calcul această destinație pentru un viitor sejur acolo. Vedeta și familia sa s-au bucurat în fiecare zi de bălăceală la piscină, iar Adina a avut astfel ocazia să își afișeze noul bust, schimbând mai multe costume de baie. Arată mai ceva ca o sirenă și s-a simțit în centrul atenției în insula Afroditei.

(oar_w460)

(oar_w460)

"Am avut o frumoasă vacanță cu băieții mei și am fugit în Paphos, în sud-vestul insulei Cipru, împreună cu Serghei și Lucian și încă niște membri ai familiei noastre, sora mai mare a lui Lucian, soțul meu, și iubitul ei. Cipru ne-a plăcut foarte mult, iar Serghei abia așteaptă să ne întoarcem aici. Am închiriat un apartament mare într-un complex rezidențial superb, care avea și piscină, în care ne bălăceam încă o oră după ce veneam de la plajă. Am mâncat senzațional la tavernele cu muzică grecească și turcească, încântați de mixul cultural de aici, ne-am plimbat pe faleză și am stat la plajă. Am mâncat în port la un restaurant care avea la intrare un pelican deosebit de drăguț, Coco, care mi-a adus aminte de cel pe care îl văzusem cu ani în urmă în Mykonos, tot la intrarea într-un restaurant, fiind atracția turiștilor. Serghei a fost atât de fascinat de el, încât ne-am întors la acest restaurant. Tot aici, în port, ne-am făcut poze și am mers să vedem castelul medieval din Paphos”, povestește Adina Halas pentru DC News. 

(oar_w460)

(oar_w460)

“Cel mai mult ne-a plăcut să stăm la plajă la Coral Bay, o plajă superbă, cu nisip fin și intrarea lină în apa curată și cu temperatură ideală. În Paphos întâlnești la tot pasul locuri minunate și poți vizita Mormintele Regilor, Stânca Afroditei, mai ales că se spune că aici s-a născut frumoasa zeița și multe altele. Paphos e un loc minunat de petrecut vacanța și rămâne pe lista noastră", a mai adăugat vedeta.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel