Adina Buzatu apreciază ținuta purtată de Custodele Coroanei, MS Margareta, la Jubileul Reginei: O apariţie discretă şi fină. Îi stă extraordinar într-o astfel de culoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Familia Regală a României a fost prezentă al Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Ce spune stilistul vestimentar Adina Buzatu despre ținuta Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei.

"Îi stă extraordinar într-o astfel de culoare"

"O ţinută fină, elegantă, discretă, în ton cu evenimentul, cu mâinile acoperite, cu lungimea potrivită şi, un lucru foarte important, într-o culoare greu de purtat, dar care îi vine excepţional și care îi pune silueta în valoare. Majestatea Sa a slăbit, îi stă extraordinar într-o astfel de culoare, cu pălăria elegantă. Chiar o apariţie discretă şi fină", a spus Adina Buzatu pentru DCNews.

Și designerul Florin Burescu a avut cuvine de laudă la adresa Majestății Sale. "Rochia este una potrivită, din punctul meu de vedere. Ţinuta este una corectă, asortată ok, adică tipic lor, că ei sunt pe asorteul acesta clasic pe care îl respectă de ani de zile şi mi se pare demn pentru vârsta dumneaei. Îmi place foarte mult şi accesorizarea - nici prea multă, nici prea puţină", a spus acesta pentru DCNews.

"Nu cred că aş fi adăugat foarte mult (n.r. la ținută). Să fiu sincer, pălăria nu mi se pare cea mai potrivită. Cred că ar fi fost mult mai ok o pălărie în nuanţa rochiei, o nuanţă perlată şi doar o bentiţă neagră la ea, dacă vrea să păstreze acest asorte uniform de sus până jos. Dacă nu, putea merge doar pe o pălărie în aceeaşi nuanţă. Ca ţinută, este una frumoasă, care o avantajează. Are o siluetă de invidiat şi lucrul acesta se vede. Şalul probabil îl avea pentru orice eventualitate, că ştim cu toţii că în Londra vremea ne joacă feste de la o oră la cealaltă", a punctat acesta.

Citește mai departe>>

Familia Regală, prezentă la sărbătorirea Jubileului de Platină

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a apărut joi la balconul oficial al Palatului Buckingham din Londra, în prima zi a festivităţilor care marchează Jubileul de Platină. Suverana a fost aclamată de zeci de mii de persoane. Alți membri ai familiei regale au mers în trăsură la tradiționala paradă Trooping the Colour. La ceremonia militară care a deschis sărbătoarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a au asistat şi Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort.

În ajunul sărbătoririi Jubileului de Platină al suveranei britanice, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au participat, la Londra, alături de Alteța Sa Regală Principesa Elena și ES dl Alexander Nixon, la o seară oferită de ambasadorul României în Marea Britanie, Excelența Sa doamna Laura Popescu.

Trooping the Colour este parada militară anuală desfășurată de Ziua Suveranului, iar anul acesta ea a onorat cei 70 de ani de domnie ai Majestății Sale Britanice. La ceremonie au luat parte 1200 de ofițeri și soldați, 400 de instrumentiști militari, 240 de cai și 70 de avioane. Ceremonia s-a încheiat, ca în fiecare an, cu o survolare a Palatului Buckigham executată de Forțele Aeriene Regale în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, comandantul suprem al Forțelor Armate Britanice.at, la Londra, alături de Alteța Sa Regală Principesa Elena și ES dl Alexander Nixon, la o seară oferită de ambasadorul României în Marea Britanie, Excelența Sa doamna Laura Popescu.

Vezi și: A început o tranziție fără cale de întoarcere la Buckingham. Sănătatea Reginei îi face loc în prim-plan prinţului Charles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel