Adina Alberts: Mi-am trimis ambii părinți la PSIHIATRU
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Dr. Adina Alberts a anunțat, duminică seară, că și-a trimis ambii părinți la psihiatru. 

Medicul Adina Alberts a scris, duminică seară, într-o postare pe Facebook, că „acum câteva zile mi-am trimis ambii parinți la psihiatru”.

Adina Alberts a precizat că „mama mai fusese, că, deh, mai are nevoie de câte un somnifer. Dar tata, un om care în cei aproape 84 de ani ai săi nu i-a trebuit niciodată nici măcar un ceai de tei, a fost zdruncinat rău de necesitatea unei asemenea vizite.”

Atacuri de panică! Asta fac ai mei... Este ceva ce a debutat acum câteva săptămâni. Am decis că trebuie să consultăm un specialist! Situația asta aiurea care trenează de prea mult timp.... Ei, vârsta a treia, care reprezintă segmentul populaționalcel mai expus riscurilor ... Nu se pot mișca... Nu pot primi vizite... Peste tot aud că viața lor este în pericol...Oameni buni, STOP!!!”, a mai scris Adina Alberts pe Facebook.

De asemenea, medicul a atras atenția asupra faptului că „frica, stress-ul, îngrijorările, tristețea, incertitudinile, toate acestea scad imunitatea.

„Peste tot auzim numai știri proaste, numai nenorociri! Numai interdicții, numai restricții! Ne “băgăm în morminte” părinții și bunicii, cu mâna noastră, dacă vom continua în maniera asta. Și nu de Covid!”, a încheiat dr. Adina Alberts. 

Acum câteva zile mi-am trimis ambii parinți la PSIHIATRU. Mama mai fusese, că, deh, mai are nevoie de câte un somnifer....

Publicată de Dr Adina Alberts pe Duminică, 13 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel