Adi Minune, exclus din maneaua lui "Lori de la Onești". Costi Ioniță a dezvăluit motivul: Nu ai succes. Muzica mai trebuie să fie luată și în joacă
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
De ce a fost exclus Adi Minune din piesa Loredanei Groza. Costi Ioniță a spus totul.

Loredana Groza, desființată de Maurice Munteanu: E NULĂ! Mi-e greață! Romica Puceanu se răsucește în mormânt

Adi Minune, invidios pe maneaua Loredanei Groza din care a fost exclus: S-ar putea să nu mai ai timp să te împaci

Loredana Groza a stârnit o mulțime de controverse după lansarea piesei "Fericirea", alături de cei zece "regi" ai manelelor, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Jador și Florin Salam. 

Dintre toți, însă, a lipsit Adi Minune, lucru care a stat pe buzele tuturor. Costi Ioniță a clarificat situația și a spus de ce nu l-au chemat și pe Adi Minune, care ocupă locul unu în trendingul românesc, dar și un loc în trendingul global, fiind prima melodie de la noi care reușește acest lucru. 

"Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este așa cum zice românul: unde sunt doi puterea crește. Chiar a fost nevoie de o combinație între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiți. Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată și în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă și fără hate nu ai succes", a explicat Costi Ioniță, la Xtra Night Show.

Alex Velea, pe urmele lui "Lori de la Onești": O să sară țara-n aer! "Eu am zis ca ești gelos și ai făcut pe prostu’. Gunoi muzical"

Loredana, fericită că e în centrul atenției

"Știi cum e, în pomul lăudat, toată lumea aruncă cu pietre. Sunt atâția ani de când am pășit pe scenă și uite că și azi sunt în centrul ei. Atâtea generații care s-au maturizat și au crescut cu mine. Această dragoste și susținere pe mine mă hrănesc. Eu am citit nu de mult un comentariu care spunea că nu trebuie să ne intereseze mesajele negative, nici pozitive.

Nu pot să spun că nu mă afectează, dar încerc să fiu echidistantă. Normal că dacă e ceva care iese din tipare sau cineva vrede că genul de muzică ascultat de ei e superior acestuia, nu am ce să spun. E în natura umană", a spus ea, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel