Adevărul Holding a intrat în insolvenţă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Adevarul_Holding_Logo
Adevarul_Holding_Logo

Magistrații Tribunalul Bucureşti au admis, luni, deschiderea procedurii generale de insolvenţă în cazul societăţii Adevărul Holding SRL, care deţine mai multe publicaţii, printre care şi cotidianul Adevărul.  Instanţa a stabilit pentru 12 martie 2013 continuarea procedurilor în cazul insolvenţei societăţii Adevărul Holding.

Cererea societăţii Adevărul Holding SRL de intrare în insolvenţa, înregistrată pe 31 octombrie, trebuia să fie judecată de Tribunalul Bucureşti în 6 noiembrie, însă a fost amânată până la 9 noiembrie pentru ca SC Elida Media Consulting SRL să depună înscrisuri în susţinerea cererii de deschidere a procedurii insolvenţei, potrivit datelor pe site-ul tmb.ro.

Pronunţarea unei soluţii a fost amânată pentru luni, instanţa admiţând solicitarea de deschidere a procedurii generale de insolvenţă în cazul societăţii Adevărul Holding SRL.

 Cererea insolvenţei nu presupune neapărat intrarea în faliment a unei companii.

 Adevărul Holding a cerut falimentul în contextul în care trustul de media a fost preluat recent de Cristian Burci de la Dinu Patriciu.

Asociaţii Adevărul Holding SRL sunt East Europe Media Distribution SRL (0,07%) şi Premium News SRL (99,93%), potrivit datelor de la Oficiul Registrul Comerţului.

 Societatea Premium News SRL - principalul asociat al trustului Adevărul - a fost înfiinţată pe 16 februarie 2012. Asociaţii societăţii Premium News SRL sunt Nora Marcovici (50%) şi Diana Toboşaru (50%). Nora Marcovici şi Diana Toboşaru conduc agenţia de publicitate Graffiti BBDO, deţinută de omul de afaceri Cristian Burci.

 Pe de altă parte, asociaţii East Europe Media Distribution SRL sunt Tipomedia Prod SRL (5%) şi Adevărul Holding SRL (95%), iar asociaţii Tipomedia Prod SRL sunt: Adevărul SA (3,33%) şi Adevărul Holding SRL (96,66%).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel