Adevărul despre teroarea din cuplu, tema zilei la Ultrapsihologie, cu Ramona A. Dumitru și Radu Leca
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ultrapsihologie revine la DC News TV cu o nouă ediție, de această dată despre comportamentul terorizant și abuziv în relație.

În această ediție, realizatorul emisiunii, Ramona A. Dumitru, și psihologul Radu Leca vor vorbi despre comportamentul terorizant și abuziv în relație.

Temele ediției din această săptămână:

1. Cum te simți atunci când partenerul tău manifestă un comportament terorizant sau abuziv în relația voastră?

2. Ai încercat să discuți deschis și sincer cu partenerul tău despre modul în care te afectează comportamentul lor și ce anume te face să te simți terorizat în relație?

3. Crezi că partenerul tău este conștient de impactul negativ al comportamentului lor asupra ta și asupra relației voastre?

4. Ai observat vreo schimbare în comportamentul partenerului tău în urma discuțiilor pe care le-ați avut despre teroare în relația voastră?

5. În ce măsură simți că partenerul tău este dispus să își recunoască greșelile și să lucreze la schimbarea comportamentului lor pentru binele relației voastre?

6. Cum crezi că ar trebui să fie reacția ideală a unui partener în fața terorii sau abuzului din relație?

7. Ai discutat cu un specialist în relații sau cu un terapeut pentru a găsi modalități eficiente de a gestiona situația în care te afli?

8. Te simți susținut și înțeles de către persoanele din jurul tău atunci când vorbești despre experiențele tale din relație?

9. Crezi că adoptarea unei abordări bazate pe empatie și înțelegere reciprocă ar putea ajuta la îmbunătățirea relației tale și la gestionarea situațiilor de teroare?

10. Care sunt pașii pe care îi poți lua în continuare pentru a-ți proteja sănătatea mentală și emoțională în contextul unei relații care implică teroare sau abuz?

Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, 15 iunie, de la ora 12:00, pe DC News TV, DC News și DC Medical.

Rămâneți alături de noi!

                                                             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel