Data publicării:

Adevărul despre Postul Paștelui. Preotul Paul Iulius Negoiță: „Dacă vreți să fiți sănătoși, iată câteva ponturi”. Nu e vorba despre post negru!

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
arhivă personală
arhivă personală
A început Postul Paștelui.

Foarte multă lume mănâncă salam de post, cârnați de post, cașcaval de post și alte asemenea substitute. Dar este sănătos să mâncăm așa ceva? Acesta este scopul postului? Aflăm de la preotul Paul Iulius Negoiță.

Nu trebuie să ții post negru pentru a răzbi în aceste 40 de zile. Dar preotul Paul Iulius Negoiță are câteva ponturi pentru tine. La final, rezultatul este fabulos. Nu doar că vei arăta bine, ci vei fi și sănătos - atât mental, cât și fizic.

Cum ar fi dieta creștină numită post?

„Nu căuta ceea ce lași în urmă sub aspectul gustului și al formei. Nu are rost să dai banii pe cârnați de post, salam de post, brânză de post și alte năzdrăvănii, pline de conservanți și chimicale. Poate că unele dintre acestea nu sunt din soia modificată genetic, deși mă îndoiesc. Chiar și așa, postul însemnă schimbare, nu substituire”, a zis preotul, unul dintre cei mai iubiți preoți din România.

„Timp de 40 de zile, dietă creștină, la care, pe lângă sănătate fizică veți obține și daruri spirituale care vin treptat, zi cu zi, iar la final, veți trăi bucuria Învierii cum nu vă imaginați că poate fi!”, a mai zis părintele.

Vedeți „ponturile” pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/preotul-paul-iulius-negoita-cum-sa-faci-detoxifiere-profunda-in-postul-pastelui-nu-e-nevoie-de-post-negru-daca-faceti-asa-veti-trai-bucuria-cum-nu-va-imaginati-ca-poate-fi_37770.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel