Urmărește emisiunea live
Adevărul despre moartea lui Naomi. Artista s-ar fi îmbolnăvit de inimă rea, din cauza... "românilor cu preconcepții despre comunitatea LGBT+". Cine face acuzațiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Florin Marin și Naomi / colaj foto: Facebook, captură video
Florin Marin și Naomi / colaj foto: Facebook, captură video
Noi acuzații vis-a-vis de moartea lui Naomi ies la suprafață.

Naomi a încetat din viață pe 19 aprilie, într-un spital din Germania. Artista transgender a suferit un accident vascular cerebral care a băgat-o ulterior în comă. 

Adevărul despre circumstanțele care au dus la moartea lui Naomi iese la iveală abia acum, din perspectiva apropiaților care susțin că aceasta ar fi suferit enorm toată viața din cauza "judecății" din exterior, mai cu seamă în România, privind orientarea sa sexuală. Este și motivul pentru care a ales să plece din țară. 

Naomi a fost prima cântăreață transgender din România, iar în anii 2000 a făcut turul televiziunilor unde a avut apariții și replici despre care românii își aduc aminte și astăzi. În plus, Naomi cânta foarte bine. Avea un timbru curat, lua tonurile corect și, per ansamblu, interpreta piese grele ca un adevărat profesionist, potrivit aprecierilor lui Horia Moculescu

Acuzații grave

Prietenul apropiat al regretatei artiste, Florin Marin, afirmă că Naomi a căzut victimă bullyingului constant din partea mai multor nume din lumea showbiz-ului. Conform spuselor sale, cântăreața a fost ostracizată și chiar umilită de diverse persoane, în diferite circumstanțe.

Florin Marin aduce acuzații grave, insinuând că Naomi și-a găsit sfârșitul din cauza mediului toxic din industria media din România, mediu care ar fi dus la deteriorarea stării sale de sănătate.

„Naomi a fost un om extraordinar din toate punctele de vedere, un om asumat și un om talentat, care a iubit actoria și muzica. A avut o viață grea și nu a putut înainta în viață cu cariera ei deoarece nu a fost lăsată de unii moderatori din România și ziariști, iar aceste lucruri au afectat-o. Am fost lângă ea toți cei care am cunoscut-o, chiar dacă Naomi era puțin mai diferită mai orgolioasă din fire, dar aceste aspecte nu mai contează, ci lucrurile frumoase pe care noi, unii dintre noi, le-am văzut în ea ca și om, pentru că avea mult respect pentru oameni.

Transele, în general, în lumea asta, nu numai în România, ci peste tot pe pământul ăsta, nu au o viața ușoară și nu sunt acceptate nici ele, nici noi ca și gay în societate, iar, la un moment dat, toate astea duc la epuizare. Iar în cazul lui Naomi, la un AVC atât de puternic că a dus la un deces. Cât depsre aceste asociații ce am citit prin presa asociațiile LGBTQ, nu au făcut nimic pentru nici o transă sau gay din România, dimpotrivă, mai mult rău, încât au fost la CNA ca să spună și să avertizeze ca nu sunt de acord ca și societate LGBTQ să mai apară la vreo emisiune TV, fiind amendate unele televiziuni de către CNA din cauza unor asociații LGBTQ din România

Da, suntem supărați ca și oameni, cei care am cunoscut-o, ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat, Dumnezeu să o ierte de toate păcatele și să nu uitam un lucru, ca Dumnezeu iubește pe toată lumea și nu mai ascultați ce spune lumea mondenă rasistă, că sunt multe rasiste ca și Ozana Barabancea, de exemplu.”, a declarat Florin Marin, potrivit actualitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel