Adevărul despre cea mai dezbătută scenă din Titanic
Data publicării:
Autor: Banica Oana
WhatsApp

La 15 ani de la lansarea filmului ”Titanic” suntem pe cale să aflăm adevărul despre cea mai dezbătută scenă.

Este vorba despre scena în care Jack (personajul interpretat de Leonardo DiCaprio) nu s-a urcat alături de Rose (interpretată de Kate Winslet) pe pluta improvizată pentru a-și salva viața.

James Cameron, regizorul filmului, a explicat că spațiul de pe plută era insuficient pentru amândoi."Atunci când Jack o urcă pe Rose pe plută, încearcă să urce şi el. Nu este un idiot, nu vrea să moară, însă pluta se scufundă. Este clar că pluta poate sta la suprafaţa apei doar cu unul dintre ei, aşa că Jack decide să o lase pe Rose să fie acea persoană", spune Cameron.

Iubitorii filmului au demonstrat,însă, că logica regizorului a fost greșită. Aceștia au recreat scena, arătând faptul că ambele personaje ar fi avut suficient spațiu.

Cameron susține că, în cazul în care s-ar fi întâmplat acest lucru, cei doi ar fi fost cu jumătate de corp în apă, iar acest lucru ar fi condus la decesul amândurora."Singură, Rose este complet afară din apă", spune regizorul.

Realizatorii emisiunii ”Spărgătorii de mituri” au decis să studieze controversa și să realizeze un episod pe această temă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel