Adela Popescu, în lacrimi lângă copii. Vorba mamei ei pe care abia acum a înțeles-o: Am crezut că explodez. Sentimentul de inutilitate e ceva foarte greu de dus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Adela Popescu a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

"Aseara am crezut că o să explodez. Mă uitam la copii, care dormeau, și m-a bușit un plâns nebun. De prea multă dragoste. Cred că e perioada în care îi iubesc cel mai mult. Știu, știu că ar trebui să spun că e mereu la fel, dar nu e.

Dragostea pentru proprii copii crește de la secundă la secundă. Iar aseară simțeam că nu mai am unde să primesc. Iar asta mă face să mă gândesc la părinții noștri și la ce trebuie să fi simțit când am început să ne desprindem. Să putem să adormim și fără mângâierile lor. Să nu mai treacă orice coșmar doar pentru că e mama langa...

“Sentimentul de inutilitate e ceva foarte greu de dus”, mi-a spus mama într-o zi.

Nu am înțeles pe deplin...Daaar... să ne bucuram de ziua asta frumoasă și să ne umplem inima de tot ce o să ne servească drept amintiri când ei vor fi fericiți în altă parte. Dar așa este normal, nu?", a scris Adela Popescu pe pagina de Facebook.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună doi băieți, iar în curând îl vor avea și pe cel de-al treilea, pentru că Adela Popescu este însărcinată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel