Adaugă sare şi oţet într-un pahar cu apă şi pune-l în orice colţ al casei. Uite ce se întâmplă VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Energiile negative din casă ne pot face mult rău, fără să ne dăm seama. Chiar dacă nu simţi încă impactul acestora, este bine să iei măsuri din timp. Eviţi în acest fel problemele financiare, discuţiile aprinse cu cei dragi sau chiar problemele de sănătate. 

Este foarte simplu ceea ce trebuie să faci. Pentru a identifica energiile negative dintr-o cameră, ai nevoie de un pahar transparent. Adaugă în el sare, oţet de vin alb şi apă. Pune paharul în camera în care simţi că energiile negative sunt cele mai puternice. Ideal ar fi să îl aşezi într-un loc ascuns, departe de privirile celor care îţi intră în casă. Asigură-te că nu îl mişcă nimeni de acolo, lasă-l o zi întreagă. 

După 24 de ore, verifică paharul. Dacă este exact aşa cum l-ai lăsat, atunci nu există energii negative în acea cameră. Dacă apa din pahar este agitată, atunci în camera respectivă sunt energii negative.  În acest caz, repetă procedeul, folosind de fiecare dată un pahar nou. Trebuie să faci asta până când apa devine limpede, la fel ca a început. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel